آبی‌ها فسخ نمی‌کنند دروژدک بازیکن جدید تراکتور کیست؟ + هایلایت گل‌ها رئال مادرید، پر درآمدترین باشگاه ورزشی دنیا مربی تیم ملی تکواندو بانوان کشورمان، لژیونر شد عبادی پور در تیم منتخب هفته لیگ والیبال لهستان دروژدک رسماً تراکتوری شد + عکس برنامه هفته هفدهم لیگ برتر فوتبال فصل ۰۴-۱۴۰۳ | جدال سرخ‌های پایتخت و تبریز در آزادی انتقال قرضی سامان فلاح به ملوان رونمایی سیتیزن‌ها از صلاح جدید محرومیت ۲ ساله در انتظار پرتابگر ایرانی انتقاد وزیر نفت از هزینه‌‌کرد هلدینگ خلیج فارس برای استقلال گره در داستان بلانکو و استقلال محرومان هفته هفدهم لیگ برتر فوتبال مشخص شدند درباره اوضاع نابسامان سرخابی‌ها | دست‌پخت مدیریت برد شیرین فرش آرا در مشهد | سوسوی امید محرومیت ۵ ماهه و جریمه ۵ میلیاردی برای ساکت الهامی رقابت ۱۲۰۰ طلبه ورزشکار در مشهد + فیلم از قله به قعر | چالش‌های صعود منچسترسیتی به مرحله پلی‌آف لیگ قهرمانان! نویدکیا گزینه نساجی شد تاریخ نگاری حضور تیم‌های مشهدی در مسابقات فوتبال باشگاهی کشور- قسمت شانزدهم/شماره ۱۹۳
سرخط خبرها

یک صندلی برای ریاست فدراسیون فوتبال و چهار مدعی| آقای رئیس به هوش باش!

  • کد خبر: ۵۹۹۲۵
  • ۰۹ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۵:۱۱
یک صندلی برای ریاست فدراسیون فوتبال و چهار مدعی| آقای رئیس به هوش باش!
انتخابات فدراسیون فوتبال فردا درحالی برگزار می‌شود که کفه ترازو به سوی کیومرث هاشمی و شهاب الدین عزیزی خادم سنگین‌تر از دو گزینه دیگر است.
گروه ورزش| شهرآرا نیوز، انتخابات ریاست فدراسیون فوتبال فردا برگزار خواهد شد و همه شواهد نشان از رقابت نزدیک کیومرث هاشمی و شهاب الدین عزیزی خادم دارد. دو کاندیدایی که هریک با سوابق ریز و درشت ورزشی به دنبال صدرات برفدراسیون فوتبال هستند. مصطفی آجرلو نیز یکی دیگر از کاندیدا است که همچون دوره قبل وارد بازی شده تا شاید کفه ترازو را به سمت خود و تیم کاری‌اش سنگین کند، اما بعید است که او و حتی علی کریمی آرای قابل توجهی در این رقابت داشته باشند.

آنچه، اما درآستانه انتخابات اهمیت دارد نام افراد نیست. آنچه حضور درچنین پستی را مهم جلوه می‌دهد این است که کاندیدا چه برنامه و راهبردی برای بیرون آوردن فوتبال ایران از چالش‌های مالی و اقتصادی و همچنین برنامه ریزی دارد. فوتبال ایران درسال‌های اخیر به لحاظ سخت افزاری هیچ پیشرفتی نداشته و باشگاه‌ها نیز عملا برچسب حرفه‌ای را یدک می‌کشند وبا انبوهی از نقص‌ها مواجه اند.
 
این موارد البته گزیده‌ای از آن چیزی است که براحوال فوتبال ایران می‌گذرد و نگاهی نافذ و دقیق به ماجرا نقص‌های فراوانی را دربرابرمان قرار می‌دهند. شاید درظاهر حل ماجرای ویلموتس اهمیت داشته باشد یا صعود به جام جهانی فوتبال به عنوان یک ماموریت مهم رئیس آتی محسوب شود، اما برنامه‌ها در راس فدراسیون فوتبال بسیار کلان تراست که باید نگاهی ویژه به آن داشت.
 
درذیل نگاهی می‌اندازیم به کاندیدا ریاست فداسیون فوتبال و دیگر حوزه‌ها؛

مصطفی آجورلو

نواب رئیس پیشنهادی: حسن نصراصفهانی، امیرحسین (سعید) فتاحی و لیلا سادات محمدیان

شهاب‌الدین عزیزی‌خادم

نواب رئیس پیشنهادی:شهره موسوی (منصور قنبرزاده و حیدر بهاروند نواب رئیس اول و دوم پیشنهادی عزیزی‌خادم بودند که قنبرزاده از حضور در انتخابات انصراف داد و بهاروند نیز رد صلاحیت شد)

علی کریمی

نواب رئیس پیشنهادی: مهدی مهدوی‌کیا، سعید دقیقی و فاطمه علیپور

کیومرث هاشمی

نواب رئیس پیشنهادی: علیرضا رحیمی، غلامرضا بهروان و پریا شهریاری

در بخش هیئت‌های فوتبال استانی اسامی ثبت نام‌کنندگان به شرح زیر است:
هیئت‌های فوتبال: ۱- حبیب‌الله ابوالحسن شیرازی، ۲- احسان اصولی، ۳- حسین باجیوند، ۴- منصور بیک‌وردی، ۵- طهمورث حیدری، ۶- جواد ششکلانی، ۷- عباس صوفی، ۸- عبدالکاظم طالقانی، ۹- علی طاهری، ۱۰- امیرحسین محتشم و ۱۱-غلامعلی هنرپیشه

در بخش نماینده مدیران عامل باشگاه‌ها نفرات زیر با یکدیگر به رقابت خواهند پرداخت:
مدیران عامل: ۱- علیرضا جنتی، ۲- رضا رضایی، ۳- بهرام رضاییان، ۴- محمدرضا ساکت، ۵- مهرداد سراجی، ۶- سعید عباسی، ۷-احمد عشقان‌ملک ۸- اکبر محمدی، ۹-احمد مددی و ۱۰- عباس نجاریان
اسامی نفراتی که به‌عنوان کارشناس برای ۳ کرسی هیئت رئیسه ثبت‌نام کرده‌اند، به شرح زیر است:
کارشناس: ۱- علیرضا ابراهیمی، ۲- بهنام ابوالقاسم‌پور، ۳- محمد آخوندی، ۴- خداداد افشاریان، ۵- احمدرضا براتی، ۶- محسن ترکی، ۷- غلامرضا جباری، ۸- صادق درودگر، ۹- رضا درویش، ۱۰- داود رفعتی، ۱۱- حسن زرگر، ۱۲- فریده شجاعی، ۱۳- ابراهیم شکوری، ۱۴- حسین شمس، ۱۵- علیرضا شهاب، ۱۶- رضا صادق‌پور، ۱۷- اسماعیل صفیری، ۱۸- شهامت عباسی، ۱۹- علی علیزاده، ۲۰- رسول فروغی، ۲۱- حسن کامرانی‌فر، ۲۲- امین کریمیان، ۲۳- جمیله کشاورز، ۲۴- علیرضا کهوری، ۲۵-میرشاد ماجدی، ۲۶- رضا محمدکاظمی، ۲۷- مسعود مرادی، ۲۸- هدایت ممبینی، ۲۹- حمیدرضا مهرعلی، ۳۰- هوشنگ نصیرزاده، ۳۱- نیما نکیسا، ۳۲- امین نوروزی و ۳۳-حسین نیرویار
در بین نامزد‌های تأیید صلاحیت شده، محمد جواهری مدیرعامل باشگاه گل‌گهر سیرجان نیز در بخش مدیران باشگاه‌ها نامزد شده بود که اخیراً اعلام شد از حضور در انتخابات انصراف داده و به همین دلیل نام او در میان نامزد‌ها نوشته نشده است.
واجدین شرایط رای دهی

اعضای رأی دهنده مجمع فدراسیون به شرح زیر است:
ماده ۲۲ - نمایندگان و آرا
در بند اول این ماده آمده است: مجمع فدراسیون فوتبال متشکل از افراد ذیل هستند که در ادامه به تفکیک نمایندگان هر بخش را که متشکل از ۸۹ نفر خواهند بود، معرفی می‌شوند.
پیش از معرفی اعضای مجمع، در بند پنج این ماده توضیح داده شده که اعضای بند‌های الف لغایت ح این ماده، بر اساس جدول امتیازات آخرین فصل مسابقاتی که تا قبل از زمان مجمع، خاتمه یافته باشد تعیین می‌شوند.
الف: هریک از باشگاه‌های لیگ حرفه‌ای فوتبال بزرگسالان آقایان. هر کدام یک نماینده با یک حق رأی.
۱- پرسپولیس
۲- استقلال
۳- فولاد خوزستان
۴- تراکتور تبریز
۵- سپاهان اصفهان
۶- شهر خودرو مشهد
۷- صنعت نفت آبادان
۸- نفت مسجدسلیمان
۹- نساجی مازندران
۱۰- گل‌گهر سیرجان
۱۱- ماشین‌سازی تبریز
۱۲- ذوب‌آهن اصفهان
۱۳- پیکان
۱۴- سایپا
۱۵- پارس جنوبی جم
۱۶- شاهین شهرداری بوشهر
ب: هشت باشگاه اول حاضر در لیگ دسته اول فوتبال بزرگسالان آقایان کشور در فصل منتهی به مجمع عمومی. هر کدام یک نماینده با یک حق رأی.
۱۷- مس رفسنجان
۱۸- آلومینیوم آراک
۱۹- مس کرمان
۲۰- خوشه طلایی ساوه
۲۱- بادران تهران
۲۲- هوادار تهران
۲۳- نود ارومیه
۲۴- گل ریحان البرز
ج: چهار باشگاه اول رقابت‌های لیگ دسته دوم فوتبال بزرگسالان آقایان کشور در فصل منتهی به مجمع عمومی. هر کدام یک نماینده با یک حق رأی.
۲۵- چوکای تالش
۲۶- استقلال ملاثانی
۲۷- شهرداری آستارا
۲۸- پاس همدان
د: سه باشگاه اول لیگ برتر فوتسال بزرگسالان آقایان کشور در فصل منتهی به مجمع عمومی. هر کدام یک نماینده با یک حق رأی.
۲۹- مس سونگون
۳۰- گیتی‌پسند
۳۱- ستارگان ورامین
ه: دو باشگاه اول رقابت‌های لیگ برتر فوتبال ساحلی بزرگسالان آقایان کشور، در فصل منتهی به مجمع عمومی. هر کدام یک نماینده با یک حق رأی.
۳۲- پارس جنوبی
۳۳- گلساپوش یزد
و: دو باشگاه اول رقابت‌های لیگ برتر فوتسال بانوان بزرگسالان کشور، در فصل منتهی به مجمع عمومی. هر کدام یک نماینده با یک حق رأی.
۳۴- مس رفسنجان
۳۵- سایپا
ز: باشگاه اول رقابت‌های فوتبال ساحلی بانوان بزرگسالان کشور، در فصل منتهی به مجمع عمومی. یک نماینده با یک حق رأی.
۳۶- ایمن سنگر گیلان
ح: دو باشگاه اول رقابت‌های لیگ برتر فوتبال بانوان بزرگسالان کشور، در فصل منتهی به مجمع عمومی. هر کدام یک نماینده با یک حق رأی.
۳۷- شهرداری بم
۳۸- وچان کردستان
ط: هیئت‌های فوتبال استان‌های کشور و هیئت فوتبال جزیره کیش. هر کدام یک نماینده با یک حق رأی.
۳۹- هیئت فوتبال استان آذربایجان شرقی
۴۰- هیئت فوتبال استان آذربایجان غربی
۴۱- هیئت فوتبال استان اردبیل
۴۲- هیئت فوتبال استان اصفهان
۴۳- هیئت فوتبال استان البرز
۴۴- هیئت فوتبال استان ایلام
۴۵- هیئت فوتبال استان بوشهر
۴۶- هیئت فوتبال استان تهران
۴۷- هیئت فوتبال استان چهار محال بختیاری
۴۸- هیئت فوتبال استان خراسان جنوبی
۴۹- هیئت فوتبال استان خراسان رضوی
۵۰- هیئت فوتبال استان خراسان شمالی
۵۱- هیئت فوتبال استان خوزستان
۵۲- هیئت فوتبال استان زنجان
۵۳- هیئت فوتبال استان سمنان
۵۴- هیئت فوتبال استان سیستان و بلوچستان
۵۵- هیئت فوتبال استان فارس
۵۶- هیئت فوتبال استان قزوین
۵۷- هیئت فوتبال استان قم
۵۸- هیئت فوتبال استان کردستان
۵۹- هیئت فوتبال استان کرمان
۶۰- هیئت فوتبال استان کرمانشاه
۶۱- هیئت فوتبال استان کهگیلویه و بویراحمد
۶۲- هیئت فوتبال استان گلستان
۶۳- هیئت فوتبال استان گیلان
۶۴- هیئت فوتبال استان لرستان
۶۵- هیئت فوتبال استان مازندران
۶۶- هیئت فوتبال استان مرکزی
۶۷- هیئت فوتبال استان هرمزگان
۶۸- هیئت فوتبال استان همدان
۶۹- هیئت فوتبال استان یزد
۷۰- هیئت فوتبال جزیره کیش
ی: بخش فوتبال فدراسیون‌های ورزش دانش آموزی، دانشگاهی، کارگری و نیرو‌های مسلح. هر کدام یک نماینده با یک حق رأی.
۷۱ -فدراسیون ورزش‌های دانش آموزی
۷۲- فدراسیون ورزش‌های دانشگاهی
۷۳- فدراسیون ورزش‌های کارگری
۷۴- تربیت بدنی نیرو‌های مسلح
ک: کاپیتان‌های اصلی (در صورت عدم امکان دعوت از کاپیتان اصلی، کاپیتان دوم) کلیه تیم‌های ملی فوتبال، فوتسال و فوتبال ساحلی (آقایان و بانوان) در رده بزرگسالان به‌عنوان نماینده بازیکنان. مجموعاً شش نفر هر کدام با یک حق رأی.
۷۵- کاپیتان تیم ملی فوتبال آقایان
۷۶- کاپیتان تیم ملی فوتبال بانوان
۷۷- کاپیتان تیم ملی فوتسال آقایان
۷۸- کاپیتان تیم ملی فوتسال بانوان
۷۹- کاپیتان تیم ملی فوتبال ساحلی آقایان
۸۰- کاپیتان تیم ملی فوتبال ساحلی بانوان (تیم ملی فوتبال ساحلی بانوان وجود ندارد)
ل: سرمربیان تیم‌های ملی بزرگسالان فوتبال، فوتسال و فوتبال ساحلی آقایان و سرمربیان تیم‌های ملی بزرگسالان فوتبال، فوتسال و فوتبال ساحلی بانوان به‌عنوان نماینده مربیان. اگر سرمربی هر یک از تیم‌های ملی، ایرانی نبود دستیار ایرانی وی جایگزین او در مجمع می‌شود. مجموعاً شش نفر هر کدام با یک حق رأی.
۸۱- سرمربی تیم ملی فوتبال بزرگسالان آقایان
۸۲- سرمربی تیم ملی فوتبال بانوان
۸۳- سرمربی تیم ملی فوتسال آقایان
۸۴- سرمربی تیم ملی فوتسال بانوان
۸۵- سرمربی تیم ملی فوتبال ساحلی آقایان
۸۶- سرمربی تیم ملی فوتبال ساحلی بانوان (تیم ملی فوتبال ساحلی بانوان وجود ندارد)
م: یک نفر از داوران خانم و یک نفر از داوران آقا که در فوتبال ایران فعال و در رنکینگ داوران فعال بین‌المللی در بالاترین رتبه هستند. مجموعاً دو نفر هر کدام با یک حق رأی.
۸۷- نماینده داوران خانم
۸۸- نماینده داوران آقا
ن: اتحادیه باشگاه‌های فوتبال. یک نماینده با یک حق رأی
۸۹- نماینده اتحادیه باشگاه‌های فوتبال
از میان ۸۹ عضو مجمع فدراسیون فوتبال که جایگاه حقوقی آن‌ها تعیین‌کننده حضورشان در مجمع است، دو عضو یعنی سرمربی و کاپیتان تیم ملی فوتبال ساحلی بانوان به دلیل تشکیل نشدن این تیم تا این لحظه، نماینده‌ای در مجمع نخواهند داشت، چرا که هنوز در چارت فوتبال ساحلی ایران تیم ملی بانوان وجود ندارد. همچنین پیش از این گفته می‌شد مریم آزمون و شهناز یاری به دلیل پایان قراردادشان با تیم‌های ملی فوتبال و فوتسال بانوان در مجمع پیش رو عضویت ندارند، اما آن‌ها مجوز حضور در انتخابات را خواهند داشت و می‌توانند در انتخابات شرکت کنند. به این ترتیب ۸۷ نفر در مجمع فردا مجوز حضور دارند که ممکن است به علت غیبت تعدادی از اعضا، این عدد کمتر از ۸۷ نفر نیز باشد.
در بخش دوم ماده ۲۲ اساسنامه نیز آمده است: نمایندگان باید متعلق به عضوی باشند که نمایندگی از آن را بر عهده دارند و نیز باید توسط مرجع قانونی عضو مذکور، انتخاب یا منصوب شده باشند. همچنین باید قادر باشند در صورت درخواست، مدارک این موضوع را ارائه نمایند.
در بخش سوم ماده ۲۲ اساسنامه نیز این توضیح داده شده است: فقط نمایندگان حاضر در مجمع عمومی حق رأی دارند. رأی دادن از طریق ارسال نامه یا وکیل امکان‌پذیر نیست. رأی باشگاه‌ها توسط مدیرعامل و رأی هیئت‌ها توسط رئیس هیئت اعلام می‌شود. در صورت عدم امکان حضور مدیرعامل باشگاه یکی از اعضای هیئت مدیره باشگاه و در صورت عدم امکان حضور رئیس هیئت، نایب رئیس یا دبیر هیئت، با ارائه معرفی نامه معتبر از باشگاه یا هیئت، به‌عنوان جایگزین در مجمع عمومی حاضر می‌شود.
طبق این توضیح از اساسنامه، مدیران یا منصوبان مدیران باشگاه‌ها، رؤسا یا یکی از اعضای هیئت رئیسه هیئت‌های فوتبال استانی، نمایندگان منصوب شده بخش فوتبال فدراسیون‌های مذکور، کاپیتان‌ها و سرمربیان تیم‌های ملی، نمایندگان داوران خانم و آقا و رئیس یا عضو هیئت رئیسه اتحادیه باشگاه‌های فوتبال می‌توانند در مجمع حضور پیدا کنند. در صورتی هم که از آن‌ها مدرکی برای اثبات نمایندگی در پست مدنظر درخواست شود، باید این مدرک که نامه یا حکم رسمی است را ارائه کنند.
همچنین در بخش چهارم ماده ۲۲ اساسنامه آمده است: هیئت رئیسه و دبیرکل فدراسیون بدون حق رأی در مجمع عمومی شرکت می‌کنند و در دوران مسئولیت خود در فدراسیون نمی‌توانند به‌عنوان نماینده اعضای مجمع عمومی منصوب شوند. با توجه به این توضیح باید دید آیا فریدون اصفهانیان و عبدالکاظم طالقانی به‌عنوان عضو هیئت رئیسه و رؤسای هیئت‌های فوتبال استان زنجان و خوزستان، می‌توانند در مجمع حق رأی داشته باشند یا نه، این موضوع نیز به تفسیر نهاد قانونی فدراسیون از اساسنامه بستگی خواهد داشت.
طبق اعلام مهدی علی‌نژاد معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزیر ورزش و جوانان، مسعود سلطانی‌فر به‌عنوان عضو افتخاری و همچنین خودش به‌عنوان میهمان در مجمع حضور خواهند داشت.
همچنین مجمع فدراسیون فوتبال در سالن اصلی اجلاس سران برگزار می‌شود که به گفته امیرمهدی علوی سخنگوی فدراسیون فوتبال ساعت ۹ صبح به مدت ۳۰ دقیقه پذیرش انجام می‌شود، ورود به سالن ساعت ۹:۳۰ تا ۹:۵۰ خواهد بود و ساعت ۹:۵۰ در‌های سالن اجلاس سران بسته می‌شود و اجازه عبور و مرور به کسی داده نخواهد شد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->